Proizvodi

RHT sustavRHT sustav za nadzor temperature i vlažnosti zraka Proizvodi se u izvedbi za standardne prostore i prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom. Razvijen  temeljem zahtjeva Ministarstva obrane Republike Hrvatske a radi zadovoljavanja uvjeta tehničke opremljenosti skladišta vojne opreme oružanih snaga zemalja članica NATO saveza. Svakako, primjena sustava može biti daleko šira kao npr. u skladištima prehrambenih proizvoda i namirnica, ljekarnama, mesnicama.
benzinskaMicroTank sustav za benzinske postaje! Namjena mu je povezivanje agregata benzinskih pumpi s osobnim računalima i aplikacijama za naplatu. Sustav je pogodan kako za javne tako i za interne benzinske pumpe. Sustav omogućava stalni nadzor nad točenjima, jednostavnu postavu cijene goriva na agregatima. Podržani su sljedeći tipovi agregata Scheidth Bachmann (T20) , Schwelm / Schlumberger / ZSR / Ina delta (stari i novi tip), ER4/5 (LPG), Vlado Četković.
SAMSUNGMCM6 hektometri  Radite li usluge svojom poljoprivrednom mehanizacijom (kombajnima, traktorima, sijaćicama, prskanja ili oranja i slično) onda ste sigurno nebrojeno puta bili u mučnim raspravama s vlasnicima poljoprivrednih zemljišta o površini zemljišta a samim time i vrijednosti vašeg posla. Zbog toga smo za Vas razvili hektometre MCM6 (sada već šesta generacija uređaja) koji će vas osloboditi ovih rasprava te Vama i vlasniku zemljišta pokazati točno izmjerenu površinu obrađenog zemljišta.
IncubaThermIncubaTherm je regulator temperature za inkubatore temeljen na digitalnom senzoru temperature s područjem mjerenja od -55 do +125 °C. Podešavanje temperature uklopa i isklopa grijača kao i preciznost prikaza je 0,1°C. S obzirom na široko područje regulacije temperature pogodan je za sve vrste peradi.
NordCon-dispFRP kontroler je razvijen za potrebe upravljanja radom vrcaljke za med odnosno radom frekventnog pretvarača. Kako bi se pčelarima olakšalo upravljanje vrcaljkom pomoću frekventnih pretvarača koji u pravilu imaju vrlo složene procedure programiranja razvili smo ovaj FRP kontroler kojim jednostavno definirate osnovne radnje na vrcaljki.(smjer, brzinu i trajanje okretanja). Više u PDF dokumentu preuzmite ovdje.

Micromatic - Mladen Vuković
OIB:69391743257

© - Copyright - Micromatic 2015 - Sva prava zadržana
Logo

Micromatic - Mladen Vuković
OIB:69391743257

Strahoninec, Prvomajska 25 ; HR40000 Čakovec ; tel:+385 91 784 36 35

--------------------ADS by Google--------------------